Hiustenpidennykset

Salon Unique Itis

Varaa ilmainen pidennyskonsultaatio Pauliinalta tai Terhiltä! Käymme läpi parhaan pidennystekniikan, hiusten pituuden ja määrän sekä värin juuri sinun hiuksiisi ja tarpeisiisi. Saat tietää hiusten kotihoidon vaatimukset ja tarkan hinnan ennen pidennystä.Konsultaatioaika ei sido mihinkään. Tule kysymään lisää.

Suomalaisten hiustenlaatu on luonnostaan ohut, joten hiustenpidennykset ovat pelastus monelle. Itse asiassa erilaiset hiustenpidennykset ovat yleistyneet Suomessa valtavasti viime vuosikymmenen aikana ja samalla myös erilaiset pidennystekniikat ovat edistyneet. Nykyään onkin vaikea edes huomata, onko ihmisellä hiustenpidennykset vai luonnostaan pitkät hiukset!

Hiuksia voidaan pidentää monin eri tavoin; teippipidennykset, sinettipidennykset tai clip on hiustenpidennykset ovat kaikki hyvin suosittuja. Myös materiaali vaihtelee, moni käyttää aidoista hiuksista tehtyjä pidennyksiä saadakseen mahdollisimman luonnollisen tuloksen, mutta toisaalta taas synteettiset materiaalit ovat joskus parempi vaihtoehto. Kuten arvata saattaa, myös hiustenpidennysten hinta voi vaihdella reilustikin ja vieläpä monesta syystä. Tässä koottuna yhteen monipuolista tietoa hiustenpidennyksiin liittyen sekä ihmisten omia kokemuksia pidennyksistä.

Lue lisää

(09) 694 4400
Kauppakeskus Itis, 00930 Helsinki

OLEMME VALMIINA PALVELEMAAN TEITÄ TERVEINÄ JA TURVALLISESTI MYÖS TÄSSÄ POIKKEUSTILANTEESSA.

KAUPPAKESKUKSESSA JA LIIKKEESSÄ SIIVOUSTA ON TEHOSTETTU JA TÄÄLLÄ EI OLE ISOJA MASSOJA IHMISIÄ LIIKKEELLÄ.

TULE VAIN TÄYSIN TERVEENÄ, KIITOS.

AJANVARAUKSET PUHELIMELLA NUMEROSTA 09- 69 444 00.

Arkisin                9-21
Lauantaisin        9-20
Sunnuntaisin     12-18