Kestopigmentointi

Salon Unique Itis

Käytössämme on erittäin laadukkaat ja puhtaat Swiss Color® pigmentointivärit. Swiss Color® kestopigmentointi värit ovat valmistettu Sveitsissä noudattaen kaikkia Euroopan unionin standardeja. Pigmentit ovat dermatologisesti testattu ja hypoallergeeniset. Niiden ainutlaatuinen koostumus minimoi allergisten reaktioiden riskin. Näin saamme aikaan laadukkaat ja todella pitkäkestoiset kestopigmentoinnit.

Swiss Color®  integroidun neulansuojus järjestelmän ansiosta se täyttää korkeimmat turvallisuus- ja hygieniavaatimukset. Hygienianeulamoduulin sisään palautuva neula ylläpitää sen steriiliyttä estäen veren, kudosnesteen ja väriaineen takaisinvirtauksen. Siten poistetaan turhat tartuntariskit pigmentoimisen aikana. Turvallisuuden varmistamiseksi kertakäyttöiset patruunat pakataan steriileihin yksittäispakkauksiin (ISO luokka 8). Jokainen patruuna on sarjanumeroitu.

Swiss Colorin ehdoton lippulaiva on pigmenttimme. Swiss Colorin OS pigmentit täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset ResAP (2008) 1, uudet säädökset 21.12.2012 sekä lääketeollisuuden raaka-aine asetuksia 04/2013 koskevan säädöksen nikkelipitoisuudesta.

Jokainen pigmentti materiaali testataan erikseen mahdollisia epäpuhtauksia varten riippumattomien ja akkreditoitujen laboratorioiden kautta. Takaamme, että pigmentit sekoitetaan korkean laadun omaavista puhtaista raaka-aineista. Ne ovat tuotettu tyhjiössä ja steriloitu gammasäteilyllä. Swiss Color käyttää vain pigmenttejä, joiden raaka-aine laatu on taattu suhteessa AP (2008) 1.

Swiss Color® OS pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, vaarallisia atso-värejä, ei PAH- yhdisteitä (Polysykliset aromaattiset hiilivedyt), eikä kiellettyjä raskasmetalleja, tai vaarallisia aromaattisia amiineja kuten NDELA!

Voiko pigmentointiväreille olla allerginen?

Voi olla pigmentointiväreille allerginen, jos koostumuksessa on jokin ainesosa jolle olet allerginen. Värit ovat kuitenkin hypoallergeeniset ja Sveitsissä lääketehtaassa valmistetut. Jokaisesta Swiss Colorin pigmenttiseoksesta on saatavissa Safety Data Sheet eli käyttöturvallisuustiedote, jolloin voidaan selvittää täysin mistä INCI-luettelon aineet koostuvat. Mahdollinen allergian aiheuttaja täytyy kuitenkin olla asiakkaalla tiedossa, jotta tiedämme mitä etsiä. Olemme päätyneet käyttämään Swiss Colorin värejä, koska ne täyttävät jo nyt ensi vuonna voimaan astuvat EU-asetukset pigmentointivärien puhtaudesta, valmistusolosuhteista ja turvallisuudesta.

(09) 694 4400
Kauppakeskus Itis, 00930 Helsinki

OLEMME VALMIINA PALVELEMAAN TEITÄ TERVEINÄ JA TURVALLISESTI MYÖS TÄSSÄ POIKKEUSTILANTEESSA.

KAUPPAKESKUKSESSA JA LIIKKEESSÄ SIIVOUSTA ON TEHOSTETTU JA TÄÄLLÄ EI OLE ISOJA MASSOJA IHMISIÄ LIIKKEELLÄ.

TULE VAIN TÄYSIN TERVEENÄ, KIITOS.

AJANVARAUKSET PUHELIMELLA NUMEROSTA 09- 69 444 00.

Arkisin 9-21
Lauantaisin 9-20
Sunnuntaisin 12-18