Hiustenpidennykset

Varaa ilmainen pidennyskonsultaatio Pauliinalta tai Terhiltä! Käymme läpi parhaan pidennystekniikan, hiusten pituuden ja määrän sekä värin juuri sinun hiuksiisi ja tarpeisiisi. Saat tietää hiusten kotihoidon vaatimukset ja tarkan hinnan ennen pidennystä.Konsultaatioaika ei sido mihinkään. Tule kysymään lisää.

Suomalaisten hiustenlaatu on luonnostaan ohut, joten hiustenpidennykset ovat pelastus monelle. Itse asiassa erilaiset hiustenpidennykset ovat yleistyneet Suomessa valtavasti viime vuosikymmenen aikana ja samalla myös erilaiset pidennystekniikat ovat edistyneet. Nykyään onkin vaikea edes huomata, onko ihmisellä hiustenpidennykset vai luonnostaan pitkät hiukset!

Hiuksia voidaan pidentää monin eri tavoin; teippipidennykset, sinettipidennykset tai clip on hiustenpidennykset ovat kaikki hyvin suosittuja. Myös materiaali vaihtelee, moni käyttää aidoista hiuksista tehtyjä pidennyksiä saadakseen mahdollisimman luonnollisen tuloksen, mutta toisaalta taas synteettiset materiaalit ovat joskus parempi vaihtoehto. Kuten arvata saattaa, myös hiustenpidennysten hinta voi vaihdella reilustikin ja vieläpä monesta syystä. Tässä koottuna yhteen monipuolista tietoa hiustenpidennyksiin liittyen sekä ihmisten omia kokemuksia pidennyksistä.

Lue lisää